CARTA INFORMATIVA FAMILIES LLAR D´INFANTS

Des de la regidoria d'ensenyament i amb la veu de la propia alcaldessa, l´Ajuntament ha enviat cartes informatives i n'han entregat en mà a les families que són usuaries de la llar d'infants per explicar-los els esdeveniments que s'estan produint i el que pot repercutir de cara l'any que ve. Carta Possible Increment Preus 2012-2013

Comentaris

Anònim ha dit…
Com a professional de la comunicació us aconsellaria no identificar l'agrupació local del partit amb la institució de l'Ajuntament, ja que són dues entitats diferents. D'altra banda, publicant aquesta informació en un bloc corporatiu de partit i no a través de la pàgina web institucional de l'Ajuntament, esteu desacreditant els professionals que hi treballen -i el sou dels quals el paguen tots els ciutadans-, podent fer pensar a algun malgratenc que els membres del partit han de buscar-se la vida amb eines gratuïtes com els blocs i fer la feina de comunicació que els professionals de l'Ajuntament no fan -i que cobren per fer-.
D'altra banda, la identificació Ajuntament-partit crec que pot ser perjudicial, dóna la idea que més enllà dels regidors socialistes de l'Ajuntament, no hi ha res més, o que, si hi és, no té ni veu ni vot ni projecte.
Anònim ha dit…
hola
Gràcies pel teu consell, però considerem que aquesta informació és vital pels malgratencs i malgratenques. Nosaltres en cap moment hem desacreditat als mitjans de comunicació de l'Ajuntament penjant les cartes dirigides a les famílies de l'Escola Bressol "els fessolets".

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"